сүт өнімдерінің микробиологиясы - сүттегі микроорганизмдер > 자유게시판

본문 바로가기
아이디/비밀번호 찾기
아직 고고타이어 정식회원이 아니신가요? 회원가입
비회원으로 주문하셨나요? 비회원으로 조회
닫기


자유게시판

сүт өнімдерінің микробиологиясы - сүттегі микроорганизмдер

목록으로

페이지 정보

작성자Natalia Reda 작성일24-07-05 10:37 조회19회

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
сүт өнімдерінің микробиологиясы - сүттегі микроорганизмдер [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Микроорганизмдерді зерттейтін ғылым саласы микробиология. Микроорганизмдердің басым көпшілігі бір клеткалы организмдер. Олар, көбінесе, қарапайым бөліну арқылы тез көбейеді. Көп клеткалы организмдерге тән өте күрделі жынысты көбею процессі бұлардың көбінде болмайды. Ротавирус. Сүт қышқылды бактериялар тұқымдастығына кіретін Streptococcus ірімшік,сыр,сүзбе алуда кеңінен қолданады.Бұл барлық микроорганизмдер гомоферментативті,мезофильді микроорганизмдер болып келеді. Сүт қышқылды бактериялар тобы: • Streptococcus lactis • Streptococcus cremoris • Streptococcus diacetilactis • Streptococcus thermophilus. Микроорганизмдерді зерттейтін ғылым саласы микробиология. Микроорганизмдердің басым көпшілігі бір клеткалы организмдер. Олар, көбінесе, қарапайым бөліну арқылы тез көбейеді. Көп клеткалы организмдерге тән өте күрделі жынысты көбею процессі бұлардың көбінде болмайды. Ротавирус. Микробтар сүтке сиыр сауған кезде түседі. Сүтке түскен микробтар саны көбінесе сиырдың денсаулығы, оны ұстап күтудің санитарлық жағдайлары, сондай-ақ сүтті өңдеу әдістері сияқты әр түрлі факторларға байланысты болады. Халық шаруашылығында бактериялардың маңызы зор. Оларды ертеден-ақ сүт тағамдарын ашыту, тері илеу, сүрлем дайындауда, нан пісіру, погода қақпақ на 10 дней ірімшік жасау үшін қолданған. Оқу құралында микроорганизмдердің тірі әлем жүйе сіндегі орны, уйге дауит кирсе микроорганизмдер жүйелілігі мен номенклатурасы, бактериялар жіктелуі, пішіндері және қозғалуы, микроорганизмдер физиологиясы және тынысалуы, туған күн қайрат нуртас сонымен қатар қоршаған ортаның адам өміріне маңызы қарастырылған. Сондай-ақ сүт және сүт өнімдерінің микробиологиясы, сүт өндірісіндегі маңызды микроорганизмдер сипаттамасы, сүт өндірісінде қолданатын ашытқылар, олардың классификациясы, сүт өнімдерін өндірудегі биохимиялық процестер толық түсіндірілген. Оқу құралы – Сүт өнімінің өндірісі мамандығы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сүт қышқылды бактериялар тұқымдастығына кіретін Streptococcus ірімшік,сыр,сүзбе алуда кеңінен қолданады.Бұл барлық микроорганизмдер гомоферментативті,мезофильді микроорганизмдер болып келеді. Сүт қышқылды бактериялар тобы: • Streptococcus lactis • Streptococcus cremoris • Streptococcus diacetilactis • Streptococcus thermophilus. Сүт микробиологиясы. Сүт ақаулықтары. Зооантропонозды аурулардың қоздырғыштарының культуралдық қасиеттерін қарастыру. Сүт өнімдерінің. Бактериялар тобынан сүт өндірісінде кеңінен пайдаланатыны сүт қышқылы бактериялар. Сүт қышқылы бактериялары көбінесе моно және дисахаридтерді ашытады, ал крахмал. СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІНІҢ МИКРОБИОЛОГИЯСЫ Сүт және оның ластаушы көздері. Сүт -сүтқоректілердің сүт безінен бөлінеді.Сүттің құрамы5%-cу,қант-4,7% май- 3,8 %, 0,7% инералды заттар және. Дәріс№ 12 Тақырыбы:«Ет және ет өнімдерінің микробиологиясы» Жоспары 1. Еттің микроағзалармен тұқымдануының жолдары мен көздері. 2. Жаңа ет микрофлорасының сапалық құрамы алуан түрлі. 3. Сүттің бойында кездесетін бактерияларды зерттеу әдісі. Препаратты әзірдеу үшін бактерия культурасы бар пробиркадан алар алдында. Грам әдісімен бояу. Сүттің бойында кездесетін бактериялардың дақылдық белгілерін зерттеу нәтижелері.





жаратылыстану 6 сынып олимпиада жауап, дарын онлайн тест 6 сынып жаратылыстану база автоматики ип круппа в.а. қай сөзде у дыбысы дауыссыз, у дыбысы дауыссыз болып тұрған қатар қызыл кітаптағы жануарлар, қызыл кітапқа енген жануарлар мәлімет creed aventus 120ml цена, creed aventus французский дом алматы ұлы британия карта, ұлыбритания туы туралы мәлімет
жеке тұлға психологиясының белгілері
окэд транспортные услуги рк
адам қажеттіліктерінің пирамидасын құраған американдық ғалым
5 сөйлем талдау
ауа неше атомды

.
==============================================================

~~~~~ ақ орда хандарының тізімі ~~~~~

==============================================================
.

SMS 상담

LOGIN

환영합니다
로그인 해주세요
상단으로 ▲
맨아래로 ▼
1855-0152
  • 차종으로검색
  • 사이즈로검색
  • 사이즈 확인방법
  • 장착점찾기
  • 문의하기
카톡상담

고고타이어
  • LG U+ 전자결제
  • LG U+ 에스크로 안전거래
  • 공정거래위원회 표준약관 준수
  • 현금영수증 가맹점
상호 : (주)고고타이어     대표 : 서시현     업체주소 : 전남 순천시 감사터3길 11     고객센터 : 1855-0152     FAX : 062-123-4568
사업자등록번호 : 317-39-00456     통신판매업신고번호 : 2018-전남광양-00109     정보관리책임자 : 서시현     E-mail : njiwoo0@hanmail.net
copyright (c) 2018 (주)고고타이어. All rights reserved. 광고전화 사절

이메일무단수집거부

본 사이트에서 게시된 이메일 주소가 전자우편 수집 프로그램이나 그 밖의 기술적 장치를 이용하여 무단으로 수집되는 것을 거부하며, 이를 위반 시 정보통신망법에 의해 형사 처벌됨을 유념하시기 바랍니다.


(게시일 : 2018년 08월 23일)